Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la noutăţi

2000 de bucureşteni au participat la ”Rabla pentru Periuţa Ta”

23 martie 2013

2000 de persoane au participat sâmbătă, 23 martie, la primul eveniment din cadrul caravanei „Rabla pentru Periuţa Ta”, parte din campania ”Zâmbeşte România”, ce a avut loc în Parcul Tineretului din Bucureşti. Bucureştenii au venit de acasă cu periuţele de dinţi folosite şi au primit la schimb kituri complete de îngrijire orală, formate din periuţe noi şi pastă de dinţi. Aproape 4000 de periuţe de dinţi au fost distribuite, iar specialiştii în sănătatea dentară prezenţi la eveniment au oferit sfaturi de igienă orală.

Deşi medicii stomatologi recomandă schimbarea periuţei de dinţi la 3 luni, studiile de piaţă arată să se foloseşte în medie, la nivel urban, aceeaşi periuţă de dinţi timp de 1,5 ani, iar în Bucureşti se foloseşte o periuţă pe an.

Tocmai pentru a remedia această situație, fiecare participant la eveniment a primit broșura cu soluții pentru o igienă orală corectă ”Zâmbește România”, alături de sfaturi pentru copii și părinți de la specialiști. Caravana va continua în luna aprilie şi în alte oraşe din ţară, pentru a transmite cât mai multor români sfaturi despre îngrijirea zâmbetului lor.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri