Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la noutăţi

5 reguli de aur pentru o înscriere de succes!

28 aprilie 2014

După cum probabil ați văzut deja, perioada de înscriere în Campionatul Național de Periaj s-a prelungit.

Și pentru că mai avem aproximativ două săptămâni până la termenul limtă de 11 mai, vă amintim 5 reguli de aur pentru o înscriere de succes, care să atragă atenția juriului. Vă invităm însă, în primul rând, să recitiți cu atenție regulamentul și să urmăriți indicațiile menționate acolo. Pentru orice nelămuriri sau probleme întâlnite la înscrierea în aplicația de facebook, vă rugăm să ne scrieți pe zambesteromania@gmail.com.

1. Obiceiuri corecte de igienă orală!

De multe ori, inspirația ne poartă în direcții opuse față de cerințe, de aceea, oricât de creativi ați fi, e bine să respectați această regulă: ceea ce arătați să fie corect;fie că cei mici se spală pe dinți, spun o poveste, folosesc ață dentară sau orice altceva decideți să expuneți, informația transmisă trebuie să fie corectă.

2. Când ești mic, spălatul e o luptă. Arată-ne!

Fie că le e lene, că se plictisesc sau pur și simplu au chef de joacă, spălatul pe dinți când ești mic poate să ajungă o nebunie cu multă spumă. Părinții ne pot arăta cum îi conving pe cei mici să se spele, cum arată un periaj „obișnuit” la ei acasă, cum dinții lipsă nu „le stau în cale”, iar clasele pot deveni cu atât mai creative. Până acum au fost înscrise la categoria „Școală” elevi care pun în scenă o piesă de teatru, care se spală împreună pe dinți, colaje cu dințișori sănătoși sau lipsă și copii porniți la luptă cu periuțele în mână.

3. Copiii și igiena orală

Poate părea redundant, însă subliniem din nou că în poză trebuie să apară copiii concurenți, iar subiectul să fie legat de igiena orală. Din păcate, mai mulți participanți au fost rugați să repete înregistrarea pentru că înscrirea nu era relevantă pentru concurs și este păcat să rateze o oportunitate. Fotografii cu copii alergând în parc, fotografii de grup cu elevii sau cu părinții spălându-se pe dinți nu se încadrează în limitele regulamentului.

4. Calitate în toate!

Dacă elevii spun o poezie este bine ca și juriul să înțeleagă. Iar dacă fotografia este mișcată , acest lucru va dăuna impresiei „artistice” a probei, în comparație cu o poză clară și bine luminată. Chiar dacă nu vorbim de fotografii sau filmulețe profesioniste, calitatea fotografiilor și a filmulețelor este importantă totuși, ca să nu pierdeți munca și entuziasmul celor mici.

5. Informații corecte

În completarea datelor din formularul de înscriere, asigurați-vă la final că ați trecut datele corecte, pentru a evita descalificarea: alegeți categoria de participare corectă, notați dacă sunteți profesor, părinte, unchi sau tutore şi datele de contact pentru a confirma acceptarea premiului.

Mult succes!

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri