Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la acţionăm împreună

Comunitate locală

Vrei să implementezi un proiect în comunitatea ta? Iată câteva idei:

  • Propune unei clinici locale să devină partener al comunităţii, oferind consultaţii și chiar tratamente gratuite pentru copii și adolescenţi. Prezenţa la clinică a acestora ar trebui să fie monitorizată atent, iar părinţii ar putea primi acasă scrisori periodice prin care sunt anunţaţi când trebuie să se prezinte copiii la control. Astfel, se creează o relaţie apropiată între cabinet și comunitate, iar copiii și adolescenţii vor avea dinţi sănătoși și își vor forma un obicei benefic pentru toată viaţa.
  • Implementează un proiect de informare la nivel local. Împreună cu un medic dentist, poţi pune la punct întâlniri periodice de educare, în cadrul cărora membrii comunităţii sau un anume grup (membrii unui club, pensionarii, angajaţii unei companii etc.) pot învăţa mai multe despre îngrijrea danturii. Astfel de programe pot fi de ajutor în evitarea unor anumite afecţiuni precum parodontoza, care sunt prevenibile, în cea mai mare parte, prin îngrijirea de zi cu zi.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri