Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la acţionăm împreună

Părinţi - la medicul dentist

  • Vizitele la medicul dentist nu trebuie să vă pună la încercare pe nici unul dintre voi. Urmaţi ideile noastre practice utile.
  • Mergi cu copilul la control la medicul dentist, imediat ce împlinește un an. Chiar și la vârste mici, copiii pot avea probleme de sănătate orală.
  • O dată pe an, mergi cu copilul la dentist pentru a evalua starea de sănătate orală și a preveni problemele cu mult timp înainte.
  • Este important să găsești medicul dentist potrivit pentru copilul tău. Uneori, cel pe care îl frecventăm noi, adulţii, nu este neapărat cea mai bună alegere pentru copil. De asemenea, dacă nu ești mulţumit de tratamentul pe care îl primeşte copilul tău sau în cazul în care copilul nu merge cu plăcere la medicul respectiv, nu este nimic în neregulă să schimbi medicul. Copilul se va întâlni des cu acest specialist în viitor, de aceea este important să găsiţi pe cineva în care aveţi amândoi încredere.
  • Ce facem în cazul în care copilului îi este teamă de medicul dentist? Teama de medicul dentist este o reacţie absolut naturală. Cabinetul poate fi un loc bizar, populat de imagini, sunete şi persoane ostile. Copiii se simt întotdeauna mai confortabil în cazul în care cunosc locul în care se află şi ştiu cu certitudine ce se întâmplă acolo. Iar dacă medicul dentist este necunoscut şi nu sunt obişnuiţi cu el, nu este surprinzător că sunt puţin speriaţi. Dacă vei acorda timpul necesar pentru a avea o discuţie cu copilul vei putea ajunge să înţelegi care este sursa fricii. Astfel vei putea oferi sprijinul, dragostea şi confortul care îl vor ajuta să o depăşească.
  • Profită de vizita anuală la dentist pentru a-i face copilului un periaj profesional - este o oportunitate bună de a-ţi familiariza copilul cu tehnicile corecte de îngrijire a dinţilor.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri