Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la acţionăm împreună

Părinţi

Ești părinte? Iată câteva idei pentru a-l ajuta pe cel mic să deprindă obiceiurile sănătoase ale îngrijirii dinţișorilor!


citeşte mai mult

Despre periaj

Obișnuiește-l din timp pe cel mic cu igiena orală! Este vorba de doar patru minute în fiecare zi, însă periajul dinţilor timp de câte 2 minute în fiecare dimineaţă şi seară reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte legate de prevenţie pe care le poţi transmite micuţilor.

citeşte mai mult

La medicul stomatolog

Vizitele la medicul dentist nu trebuie să vă pună la încercare pe nici unul dintre voi. Urmaţi ideile noastre practice utile. Mergi cu copilul la control la medicul stomatolog, imediat ce împlinește un an. Chiar și la vârste mici, copiii pot avea probleme de sănătate orală.

citeşte mai mult

Ce facem când apar dinţișorii?

Unii copii au dureri mai mari decât alţii. Vestea bună este că durerea care însoţeşte apariţia fiecărui dinte se opreşte de obicei imediat ce acesta este vizibil. Iată o serie de lucruri pe care le poţi face pentru a-ţi ajuta copilul în perioada erupţiei dentare...

citeşte mai mult

Alimentaţia și dinţișorii

Alimentaţia sănătoasă este unul dintre cei mai importanţi paşi pentru ca cel mic sa aibă o cavitate orală sănătoasă. Limitează dulciurile, mâncărurile bogate în carbohidraţi, sucurile acidulate, chipsurile și biscuiţii, pentru că pot eroda smalţul dinţilor și pot cauza carii.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri