Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la noutăţi

Aliniați la startul competiției!

9 aprilie 2014

Dacă vreți să vă binedispuneți în oricare moment al zilei, vă invităm să vă uitați la înscrierile din aplicația Campionatul Național de Periaj, de pe Facebook.com/ZambesteRomania. De la un copil de un an care se joacă cu periuța până la copii mari care se spală corect, toți arată cât de bine știu ei să își perieze dinții și cât de mult vor să meargă la Disneyland Paris. Suntem la mijlocul perioadei de înscrieri și deja avem mulți candidați care ne arată atât cunoștințele lor cu privire la igiena orală, cât și creativitatea lor.

Ce motivații îi împing în lupta Campionatului Național

Eva, spre exemplu, se luptă cu varicela, dar spălatul pe dinți este prioritar, cu atât mai mult cu cât fratele ei mai mic îi urmează de fiecare dată exemplul. Astfel, niciun periaj dentar nu este sărit sau tratat superficial. Alte două surori de 3 și 4 ani arată cât de mult vor să plece la Disneyland periindu-şi dințișorii alături de personajele lor preferate, Mickey Mouse și Minnie Mouse. Oricare ar fi motivația, fiecare dintre copii este deja campion dovedind că știe să se perieze corect pe dinți, că știe cât de importantă este igiena orală, fie că îmbracă un costum de Superman, Spiderman sau un halat de baie cu urechiușe.

Aceleași arme, folosite creativ

Monotonia periajului pe dinți planează asupra multor copii, de aceea părinții sau chiar copiii găsesc tot felul de variante să anime cele 2 minute, obligatorii dimineața și seara. Unii se luptă cu greu, aproape adormind cu periuța de dinți în gură, alții se mobilizează cocoţându-se pe mașina de spălat, iar alții economisesc timp pentru joacă, spălându-se pe dinți în timpul băiței de seară.

Periajul se face în familie

Frați mai mici care urmează exemplul fraților mari, mame sau tați care se spală pe dinți sau se lasă spălați de cei mici, o aventură cu pastă de dinți pe toată fața sau... prin toată casa. Acest Campionat Național ne arată că periajul pe dinți poate fi o activitate la care participă toată familia și un motiv de veselie, în special atunci când copilul este la primele lecții de periaj viteză, sau periat bob cu bob.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri