Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


15 octombrie 2014

înapoi la noutăţi

Am prieteni în Galați cu mic cu mare

Am ajuns și în Galați, un oraș cu care m-am împrietenit din primele clipe de când ne-am instalat Rabla pentru periuța ta. M-am pregătit de primire și încă de la 9.00 am avut și primii musafiri. Am făcut schimbul, am făcut poze și nici nu știu cum au trecut orele.

La 11:00 am văzut că am schimbat 500 de periuțe și cum nu îmi mai încăpeam în… bulgăraș, am văzut un grup de copii, împreună cu părinții lor venind spre mine. A fost o nebunie și o bucurie. Am fost luat prin surprindere când am văzut că micii gălățeni știau cântecul Bulgărașului fără să îi ajut cu un vers, s-au jucat cu mine, am făcut poze, am construit amintiri frumoase. Dar, poate cel mai important, unul dintre ajutoarele mele student la stomatologie, le-a explicat copiilor cum să își spele corect dințișorii, când, de ce, și ce pățesc dacă nu se spală. Ca dovadă, toți au intrat în echipa mea cu pașaportul de Bulgăraș, iar părinții mi-au promis că vor folosi cupoanele de reducere la pastă de dinți Aquafresh Kids®, pentru cei mici.

Trebuie să recunosc că am fost ușor îngrijorat când am auzit că în acest răstimp nu toți și-au mai schimbat periuța, ba chiar unii aleg să își dezinfecteze singuri periuțele prin diverse metode, spre exemplu fierbere. Dar vă spun eu, că nu există niciun truc prin care să puteți evita schimbarea periuței de dinți și este esențial să o schimbați cu una nouă o dată la 3 luni.

Am avut și surprize inedite: un domn a venit cu cățelul la cortul Rabla pentru periuța ta și ne-a declarat că are grijă de igiena dentară a cățelului și cu una dintre periuțe se mai joacă și cățelul. E drept că nu am avut un cupon cu pastă de dinți pentru căței, dar vizita a animat spiritul din fața cortului.

Oamenii au venit în număr mare, astfel încât la 14:00 deja epuizasem stocul de periuțe și am fost nevoiți să ne strângem cortul și să ne echipăm pentru ultima destinație: Brașov.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri