Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la noutăţi

Ce au în comun Mihaela Rădulescu, Mihaela Bilic, Șerban Copoț și Ana Maria Brânză? O cauză!

15 aprilie 2014

O cauză frumoasă adună în jurul ei oameni frumoși care decid să o susțină. Așa s-a întamplat și anul acesta, prin campania Zâmbește România: mai multe vedete din România au decis că vor să aducă un zâmbet pe fețele românilor și să ducă mai departe îndemnul unui zâmbet sănătos.

Încă din primele ore de la anunțarea campaniei din acest an, am fost susținuți de Mihaela Rădulescu, care a fost și moderatorul conferinței de lansare din 20 martie. A vorbit despre obiceiurile de igienă orală pe care fiul ei Ayan le-a deprins, luând în considerare mai ales contextul statisticilor îngrijorătoare privind starea generală de sănătate orală a copiilor români. Totodată, a încurajat public micuții care vor să devină Campioni la Periaj Dentar și a promis că, la finalul campaniei, va face un interviu cu câștigătorul, o motivație pe care unii dintre participanți o pot considera hotărâtoare.

Și Mihaela Bilic și-a exprimat susținerea pe pagina sa de Facebook încă din prima zi a campaniei, de Ziua Mondială a Sănătății Orale. Mesajul îndemna la o mai mare grijă pentru igiena orală, încă de la vârste fragede, pentru că denotă respect pentru propria persoană și pentru cei din jur. În plus, a subliniat faptul că felul în care arată dinții reflectă starea de sănătate a întregului organism.

Un alt părinte care s-a alăturat cauzei este și Șerban Copoț, fost ambasador al schimbărilor climatice pentru România la Comisia Europeană, fost ambasador Worldwide Friends și Președintele Asociației Generația Verde. El a povestit în cadrul emisiunii Răzvan și Dani despre obiceiurile de igienă orală pe care le-a stabilit cu fiul lui de aproape doi ani și de faptul că ce îi ajută să nu sară peste niciun periaj e… repetiţia. După baia de seara și după micul dejun urmează întotdeauna periajul dinților.

Și pentru că un Campionat Național nu putea să nu fie susținut și de un campion național, internațional, ba chiar olimpic, ni s-a alăturat și Ana Maria Brânză, cea mai buna spadasină a anului 2013. Și ea a fost invitată în platoul băieților de la matinalul Antena 1 și a transmis un mesaj de încurajare tinerilor competitori. Un titlu de campion nu se câștigă decât prin ambiție, consecvență și antrenament continuu. De aceea îi încurajează pe toți să își demonstreze ambiția în înscrierile pe care le trimit în aplicația de pe facebook.com/ZambesteRomania, Campionatul Național de Periaj.

Și binecunoscutul blogger Cristian China Birta susține campania, ba chiar pe mai multe planuri. Părinte a trei fete, știe cât de importantă este igiena orală și cum este lupta zilnică să te asiguri că se spală în fiecare dimineață și seară.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri