Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la noutăţi

Acum poți beneficia de o consultatie gratuită sau chiar detartraj, în 600 de cabinete stomatologice din țară

15 aprilie 2014

Aproape 600 de medici stomatologi au intrat în campania Zâmbește România, susținută de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax® și Corega®. Ca și în anii trecuți, ajutorul oferit de medici stomatologi în cadrul campaniei este esențial, ei fiind cei care aduc mai aproape de români informația privind igiena orală și care îi pot ajuta cu recomandări practice pentru o mai bună sănătate orală.

În acest an, pe lângă deja obișnuitele consultații gratuite, o parte dintre medicii stomatologi oferă și detartraje gratuite. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.zambesteromania.ro, să alegi județul din care ești și să îți faci programarea la medicul stomatolog pe care îl preferi. Dacă medicul tău preferat nu este în rețea deja, informează-l: poate că își va dori să intre și poți beneficia astfel de un serviciu în plus.

În cadrul consultației poți să afli ce probleme dentare ai, cum ar trebui să le prioritizezi, cum să îți faci igiena orală și care sunt cele mai bune produse pentru tine, sau chiar ce alimente ar trebui să eviți pentru a-ți păstra dinții cât mai sănătoși.

Pe lângă serviciile oferite în cabinet, medicii stomatologi au vizitat școlile din țară pentru a vorbi copiilor despre periajul corect, obiceiuri pentru o mai bună igienă orală sau ce înseamnă o alimentație echilibrată care le poate face dinții mai puternici și îi poate feri de afecțiuni dentare . Anul trecut, 20.000 de copii au învățat noțiuni de igienă orală, iar în acest an vor fi vizitați chiar mai mulți din orașele București, Bacău, Craiova, Iași, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța. Pe lângă sfaturi, copiii au primit materiale educaţionale, pastă și periuță de dinți cadou.

Medicii stomatologici voluntari în campania Zâmbeşte România vă așteaptă în cabinet pentru ca împreună să aveți grijă de zâmbetul dumneavoastră!

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri