Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


29 octombrie 2014

înapoi la noutăţi

Voi ați fost la controlul stomatologic periodic anul acesta?

Consultațiile gratuite vă aduc acum și cupoane de reducere cadou pentru pasta de dinți!

Din 20 martie până în prezent, 1.500 de medici stomatologi s-au înscris în campania Zâmbește România pentru a oferi gratuit și în mod voluntar consultații și unii dintre ei chiar detartraje gratuite românilor. Cu o medie de peste 200 de medici care s-au înscris lunar din toate colțurile țării, românii nu mai au scuze să nu facă un control de rutină măcar o dată pe an și acum au un motiv în plus.

Începând cu 27 octombrie și până la finalul anului, medicii dentiști din rețea vor putea oferi pacienților programați pentru consultații gratuite, prin campania Zâmbește România, vouchere de reducere pentru pastele de dinți:

✓ Parodontax® Fluoride 75 ml sau Parodontax® Extra Fresh 75 ml

✓ Sensodyne® Fluoride 100 ml sau Sensodyne® Complete Protection 75 ml

Reducerea este în valoare de 5 lei și poate fi folosită în oricare magazin Carrefour (hypermarket, supermarket sau express) din țară, până la finalul acestui an.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea „Consultații gratuite” de pe website-ul www.zambesteromania.ro, și alegi cabinetul la care vrei să îți faci programare. Lista medicilor dentiști poate fi consultată în anexa regulamentului. Nu uita să menționezi medicului stomatolog la momentul consultației că l-ai ales prin intermediul campaniei Zâmbește România.

În urma controlului, medicul îți va putea recomanda una dintre cele patru tipuri de pastă de dinți și va înmâna voucherul, semnat și ștampilat.

Intrăm deja pe ultima sută de metri cu campania Zâmbește România! Dacă nu ai apucat până acum să îți faci o programare, grăbește-te! Numărul voucherelor este limitat.

Detalii complete referitoare la campanie și utilizarea voucherelor de reducere găsiți și în regulament, pe care îl puteți descărca de aici.

Urmăriți campania în continuare și pe: www.facebook.com/zambesteromania

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri