Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la noutăţi

Noua bibliotecă interactivă face igiena orală pentru cei mici din ce în ce mai distractivă

Cu materialele disponibile în noua secţiune: Biblioteca interactivă

16 iulie 2014

Campania „Zâmbește România” a fost primită într-adevăr cu zâmbete de toți copiii și părinții din țară. Ne bucurăm să avem susținerea voastră și că sunteți atât de activi pe Facebook și pe website. Și, ca să vă ajutăm și mai mult să îl faceți pe micuțul vostru să iubească periajul și îngrijirea dințișorilor, ne-am gândit să creăm o bibliotecă interactivă.

Aici, cei doritori vor găsi cărți de colorat, broșuri, calendare pentru copii, distractive și educative pentru toate vârstele.

Primele materiale incluse sunt deja cunoscute și apreciate de unii dintre voi: „Orarul de periaj al dințișorilor” și „Pașaportul meu de bulgăraș”. Acum, părinții dar și cadrele didactice le vor putea descărca și oferi copiilor, pentru a face igiena orală mai distractivă.

„Orarul de periaj al dințișorilor” îi ajută pe cei mici să urmărească cât de conștiincios se spală pe dinți. Astfel, vor putea monitoriza zilele în care au respectat schema și se vor putea mândri la finalul celor 4 săptămâni cu faptul că au urmat programul. Acest orar îi va ajuta să își includă în rutina zilnică periajul, oferindu-le satisfacția de a vedea fiecare dintre căsuțe colorate.

De asemenea, aici puteți găsi și „Pașaportul meu de bulgăraș”, un act de identitate al copiilor în care pot să noteze vizitele la medicul dentist, de câte ori a venit Zâna Măseluță sau să citească lucruri interesante despre lumea înconjurătoare. Și cum orice proces de învățare are nevoie și de puțină joacă, pașaportul include și activități distractive. Găsește diferențele, paginile de colorat sau Caută drumul din labirint, îi vor ajuta pe micuții voștri să își dezvolte atenția, cu gândul la sănătatea dințișorilor lor. Toate experiențele vor fi ghidate de cei trei bulgărași simpatici: Milky, Billy și Lilly.

Materialele se pot descărca pe calculatorul propriu și, astfel, copiii vor avea acces mai ușor la informații utile, interesante și distractive.

Vom continua să adăugăm materiale tot mai variate și mai atractive, care să stimuleze dorința de cunoaștere a celor mici, iar dumneavoastră să vă ofere sprijin în educația privind igiena orală. Și vă invităm să ne urmăriți în continuare pe pagina de Facebook si website pentru a descoperi noutățile campaniei.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri