Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


1 august 2017

înapoi la noutăţi

Parteneriat pentru tratamente stomatologice gratuite în comunităţile Salvaţi Copiii: campania 1% a GSK Consumer Healthcare din luna august

  • Consumatorii care vor achiziționa produse din gamele Aquafresh, Sensodyne și parodontax pe parcursul lunii august 2017 vor contribui la campania 1%, prin care GSK Consumer Healthcare va direcționa 1% din vânzările de produse de igienă orală către Organizația Salvați Copiii;
  • Fondurile strânse și direcționate către Organizația Salvați Copiii vor fi folosite pentru tratamente stomatologice gratuite pentru copii din comunitățile defavorizate din România;
  • Pe parcursul ultimelor trei ediții, GSK Consumer Healthcare a donat peste 40.000 de mii de euro, în urma cărora peste 2.000 de copii au beneficiat de tratamente stomatologice gratuite.

Pentru al patrulea an consecutiv, GSK Consumer Healthcare derulează campania de responsabilitate socială ”1%”, prin intermediul căreia va direcționa 1% din vânzările produselor de îngrijire orală Aquafresh, Sensodyne și parodontax. Astfel, consumatorii care achiziționează produsele participante în campanie pe tot parcursul lunii august 2017 vor contribui la rezolvarea problemelor stomatologice ale copiilor din familii defavorizate.

„În ultimii ani s-au putut observa îmbunătățiri. Cu toate acestea, în unele zone din țară există în continuare o nevoie mare de parteneriate de încredere între companii private și asociații, prin intermediul cărora să îi putem ajuta pe cei care nu au la dispoziție resursele necesare pentru o îngrijire orală corectă. În acest sens, suntem bucuroși că vom continua și anul acesta parteneriatul cu Organizația Salvați Copiii România, cu sprijinul căreia putem îmbunătăţi starea de sănătate a românilor”, menţionează Sylwia Piankowska, General Manager, GSK Consumer Healthcare România și Balcani.

Campania 1% a fost creată în 2014 și se desfășoară sub umbrela Zâmbește România, un program amplu de facilitare a accesului la educație și la prevenție în vederea îmbunătățirii sănătății orale a populației, prin implicarea directă a companiei în comunități, derularea de programe educaționale, precum și oferirea de tratamente stomatologice și produse gratuite. Anul acesta campania 1% continuă prin intermediul parteneriatului cu Salvați Copiii România, GSK Consumer Healthcare direcționând suma strânsă din vânzările produselor de igienă orală înregistrate în luna august 2017 către acoperirea cheltuielilor pentru tratamente stomatologice oferite copiilor din zone defavorizate din țară.

”Mulțumim GSK Consumer Healthcare și tuturor celor care au contribuit pe parcursul celor trei ani la succesul acestei campanii. Salvați Copiii își dorește să ofere sprijin tuturor copiilor, pentru ca aceștia să aibă acces la servicii de sănătate de calitate. Cu ajutorul companiei, 2.134 de copii din cele mai sărace comunități din Moldova au beneficiat de consult și tratament stomatologic gratuit, iar pentru cei mai mulți dintre ei a fost prima vizită într-un cabinet stomatologic. Continuăm, împreună, să aducem zâmbete pe fețele copiilor!” adaugă Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv al Salvați Copiii România.

Pe parcursul ultimilor trei ani de campanie, GSK Consumer Healthcare a donat peste 40.000 de euro strânși din vânzările de produse de igienă orală, în urma cărora 2.134 de copii au beneficiat de consult și tratament stomatologic gratuit. Cu vârstele cuprinse între 6 și 13 ani, copiii provin din 12 comunități defavorizate din județele Suceava, Neamț, Iași, Vaslui și Botoșani, zone în care aproximativ 50% din populație este direct dependentă de veniturile de la stat, iar pentru 44% ajutorul social reprezintă principala sursă de venit. De asemenea, în 2015, 6.000 de elevi din clasele I-IV din școlile aflate în parteneriat cu Salvați Copiii au participat la sesiuni de informare despre igiena orală susținute de medici dentiști și au primit produse de îngrijire orală Aquafresh.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri