Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


19 mai 2015

înapoi la noutăţi

Cum am fost primit în primul week-end Rabla pentru Periuța Ta, în București și Bacău

Să fii un super-erou nu-i treabă ușoară. Multe responsabilități și deplasări, interviuri, autografe, poze. Nu neg că e plăcut să fii însă în centrul atenției și e evident că eu sunt făcut pentru jobul ăsta.

Weekendul trecut am început o misiune importantă: o nouă ediție a Caravanei Rabla pentru Periuța Ta a debutat în București, în Parcul Tineretului sâmbătă, 16 mai. Am schimbat 3000 de periuțe în Capitală! Am făcut cunoștință cu o mulțime de oameni care au venit la cortul Rabla să-și schimbe periuțele vechi cu unele noi și le-am dat sfaturi de cum să aibă mai bine grijă de dantura lor atât celor mari, cât și celor mici. Celor mai tineri fani ai mei le-am pregătit o serie de probe pentru a intra în echipa mea și a lupta împreună pentru zâmbete sănătoase. S-au descurcat de minune și sunt sigur că acum, având si o insignă specială dovada ca sunt în Echipa Căpitanului, nu vor sări niciun periaj!

Niște periuțe de dinți vechi aduse la cort aveau mai mulți ani decât mine, păreau din vremuri preistorice! Eu îmi schimb periuța de dinți o dată la 3 luni și vă recomand să faceți și voi la fel, dacă vreți să aveți o dantură sănătoasă ca a mea. Nu lăsați periuța de dinți să devină obiect de muzeu!

După București, am poposit la Bacău. Într-o frumoasă zi de duminică, în Parcul Cancicov, am invitat băcăuani de toate vârstele să răspundă provocării noastre și să-și ia adio de la periuțele vechi, înlocuindu-le cu unele noi. Am fost foarte bine primiți la Bacău, am făcut poze cu toată lumea și m-am jucat toată ziua. În total, am schimbat peste 1.500 de periuțe vechi. Ce-ți poți dori mai mult?

A fost un weekend intens și mă pregătesc pentru un altul la fel de plin. Constanța și Galați, pregătiți-vă! Sosim!

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri