Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la noutăţi

Din 1 aprilie, 20.000 de elevi iau lecții despre sănătatea orală la școală

21 martie 2014

20.000 de copii din 7 orașe ale României vor fi parte dintr-un program național de educare cu privire la igiena orală și sănătatea dinților, începând cu 1 aprilie 2014. Acțiunea este parte a campaniei Zâmbește România, care se află acum la a treia ediție, campanie susţinută de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax® și Corega®. Orele de educație s-au ținut și anul trecut când medicii stomatologi au vorbit cu aproximativ 20.000 de copii despre problemele dințișorilor lor și le-au oferit, la finalul orei, kituri de îngrijire formate din pastă și periuță de dinți.

Ce înseamnă cariile, când și cum apar acestea, cât și cum trebuie să se spele pe dinți și de ce sunt importante ața dentară sau apa de gură? Cei mici vor afla răspunsurile la toate întrebările lor, vor învăța cum își pot îngriji corect dinții și la ce riscuri se expun dacă nu o fac și vor cunoaște medici dentiști prietenoși, vorbăreți și răbdători, astfel încât să nu le fie frică atunci când au nevoie să meargă la cabinet să rezolve o carie sau un dinte care stă să cadă.

Orașele care vor fi vizitate și în acest an sunt: Oradea, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Bacău și București.

Cu această ocazie, copii vor afla și de „Campionatul Național de Periaj” susținut de Aquafresh®, o competiție care își propune să pună un semn de întrebare asupra statisticilor și să arate că tânăra generație știe să se spele pe dinți corect. Competiția are două categorii: „Școala”, unde copiii se pot înscrie cu clasa și se acordă 10 premii de 500 de euro pentru renovarea sau dotarea sălii lor de clasă cu echipament tehnic sau mobilier, sau „Familie”, în care copilul este înscris individual sau cu familia și se acordă 1 mare premiu - o excursie la Disneyland Paris valabilă pentru o familie de 3 persoane.

Elevii dintr-o clasă se pot mobiliza și pot trimite înscrierea lor la categoria „Școală” (clasele eligibile sunt între a I-a și a VIII-a), arătând cum trec proba de „periaj artistic”sau „periaj cu obstacole” sau „bob cu bob – 20 de dinți de lapte” sau oricum altfel vor să dovedească obiceiurile lor corecte de igienă orală.Elevii dintr-o clasă se pot mobiliza și pot trimite înscrierea lor la categoria „Școală” (clasele eligibile sunt între a I-a și a VIII-a), arătând cum trec proba de „periaj artistic”sau „periaj cu obstacole” sau „bob cu bob – 20 de dinți de lapte” sau oricum altfel vor să dovedească obiceiurile lor corecte de igienă orală.

Toate înscrierile se pot face pe facebook.com/ZambesteRomania.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri