Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


9 octombrie 2014

înapoi la noutăţi

Puteți să-mi spuneți „Pastă de dinți”!

relatată de Bulgăraș, jurnalistul de serviciu

Am ajuns și la Cluj-Napoca. Încă înaintea orei 10.00, clujenii au venit cu periuțele de dinți la noi iar asta ne-a adus zâmbetul pe față, chiar dacă, și în acest oraș, începutul de zi a fost înnorat și friguros.

Însă până la finalul zilei periuțele au fost date, soarele a trimis norii în alte zări, gradele în termometru au crescut iar eu am o nouă poreclă: pastă de dinți.

La începutul vizitei noastre, pe când era încă frig și înnorat, o fetiță zulufată a venit la mine, m-a luat în brațe și ne-am prezentat. „Ana”, spune ea. „Bulgăraș”, spun eu. „Pastă de dinți!!!”, a țipat apoi m-a luat de mână și am trecut prin labirint, am sărit șotronul, mi-a spus că sunt cel mai simpatic. M-am emoționat când am văzut că s-a întors din drum să mă mai ia o dată în brațe. M-am simțit ca o rază de soare și îmi place să spun că zâmbetele noastre adunate au adus chiar soarele pe cer. Apoi, ca un făcut, mulți copii în acea zi mi-au spus „pastă de dinți”. Dar mie mi-a plăcut, așa mă cheamă pe mine în Cluj!

Nu am avut coadă doar la periuțe, ci și la gravat periuțele, unde au fost marcate toate numele și poreclele, de la „Melissa”, la „Mami” și „Buni”. Am fost vizitați și de televiziuni, jurnaliști, reprezentanți de la Direcția de Sănătate Publică, medici stomatologi de la Universitate și am fost foarte mândru de minutul meu de glorie când am spus în fața camerei „Nu uitați să vă spălați pe dinți!”.

Clujenii și-au adus aminte de vizita noastră de anul trecut și s-au bucurat să vadă în presă, să audă la radio că ne întoarcem și se pare că suntem așteptați și anul următor. Dar am avut și mulți noi vizitatori care, întâmplător, au trecut pe Bulevardul Eroilor, ne-au văzut, iar în câteva ore se întorceau cu periuțele pentru a primi noi periuțe și cupoane de reducere pentru periuțele de dinți.

Cluj-Napoca a fost minunat cu noi, suflul de tineri studenți reîntorși în oraș, copii blonzi și zulufați de mână cu bunicii lor, oameni eleganți, deloc grăbiți, care se bucurau de acea zi de sâmbătă.

A consemnat: Bulgăraș, jurnalistul de serviciu.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri