Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la noutăţi

”Rabla pentru Periuţa Ta” ajunge în Oradea

12 aprilie 2013

Urmăreşte-ne pe şi află ce oraşe vor fi vizitate de caravană în perioada următoare!

Sâmbătă, 13 aprilie, caravana ”Rabla pentru Periuţa Ta”, parte din campania ”Zâmbeşte România”, susţinută de Aquafresh, ajunge la Oradea. Orădenii sunt invitaţi să îşi aducă periuţele vechi, în schimbul cărora vor primi un kit complet de îngrijire orală, format dintr-o periuţă nouă şi pastă de dinţi*. Specialiştii în sănătatea orală prezenţi la cortul ”Rabla” vor oferi, de asemenea, sfaturi personalizate pentru nevoile fiecărui participant. Evenimentul are loc în Piaţa Independenţei, începând cu ora 10.00.

*În limita stocului disponibil şi nu mai mult de 2 periuţe de persoană.

Tot de la 1 aprilie 2013, până la finalul anului, puteţi beneficia de consultaţii gratuite în cabinete stomatologice. Lista cabinetelor din oraşele implicate este disponibilă pe site-ul www.zambesteromania.ro.

Mai multe informaţii, sfaturi privind sănătatea orală sunt disponibile pe platforma online www.zambesteromania.ro şi pe pagina www.facebook.com/zambesteromania.

Campania “Zâmbeşte România” a fost dezvoltată în 2012 de GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, cu ajutorul specialiştilor în igiena orală, pentru a facilita accesul la educaţie şi la prevenţie, în vederea îmbunătăţirii sănătăţii orale în rândul populaţiei din România. Proiectul face parte din Platforma Europeană pentru o Sănătate Orală mai Bună (BOHEP), amplă iniţiativă europeană lansată în 2012.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri