Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


10 iunie 2015

înapoi la noutăţi

Ultimul week-end și finalul celei de-a treia ediții Rabla pentru periuța ta

Și am ajuns la final de caravană, în week-endul trecut am vizitat ultimele două orașe din lista pentru acest an, Timișoara și Alba Iulia. Dacă în Timișoara am mai fost la prima ediție, Alba-Iulia a fost o premieră și am fost foarte bine primit. Dar să le luăm pe rând.

În primul rând le mulțumesc atât timișorenilor, cât și echipei de la cort pentru o zi în care am reușit să povestim oamenilor pe larg despre sănătatea orală. Am fost impresionat să văd nu doar că au venit pregătiți cu periuțele numărate, dar s-au și întors cu periuțele vechi de acasă după ce inițial plănuiau să viziteze mall-ul.

A fost o lună plină, în care am făcut cunoștință cu mii de copii, am schimbat aproape 10.000 de periuțe, am adus două premiere în cadrul campaniei Zâmbește România având evenimente şi în Bacău și Alba-Iulia, și nu doar că am informat cetățenii că trebuie să își schimbe periuța de dinți o dată la trei luni, dar le-am oferit și soluții concrete: periuțe de dinți gratuite și cupoane de reducere pentru pasta de dinți.

Programul Rabla de anul acesta se oprește aici. Nu uitaţi că până la finalul anului puteți găsi în pagina de Consultații gratuite lista de medici dentişti la care vă puteți programa pentru o consultație gratuită sau chiar un detartraj gratuit. Nu lăsați să treacă anul fără să faceți o vizită la medicul dentist!

Până data viitoare, multă sănătate!

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri