Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


19 martie 2015

înapoi la noutăţi

Un nou an, o nouă ediție Zâmbește România

A ajuns deja tradiție ca, odată cu Ziua Mondială a Sănătății Orale (20 Martie), să lansăm și noua ediție a campaniei naționale Zâmbește România.

Anul acesta, startul campaniei a fost dat de o conferință de presă și o spectaculoasă lansare a câtorva mii de baloane în Parcul Izvor, celebrând astfel rezultatele primelor trei ediții: 40.000 de copii ce au beneficiat de ore de educație în școli pentru o mai bună sănătate orală.

În cadrul conferinței de presă, am anunțat calendarul activităţilor pentru acest an, unul cât se poate de plin.

Anul acesta, cei trei pași esențiali pentru o mai bună igienă orală sunt promovați prin îndemnul „Inspiră România să zâmbească sănătos!”. Pentru că cei din jurul nostru au nevoie, din când în când, de un model care să îi inspire în respectarea celor trei reguli de bază pentru o sănătate orală:

  • periajul dinților de două ori pe zi
  • vizită la medicul dentist în mod regulat
  • o dietă sănătoasă și echilibrată, care să includă multe fructe și legume

Astfel, în perioada aprilie – august 2015, Zâmbește România va promova, printr-o aplicație specială de Facebook, acei români care aleg să-i inspire pe cei apropiați lor, să aibă o mai bună grijă de sănătatea lor orală. Un cântec dedicat, un cadou original, o lecție oferită la școală sau un joc pentru copii, orice inițiativă care poate fi implementată și dusă la bun final poate câștiga premii surpriză și un interviu pe canapeaua lui Măruță, la PRO TV. Mai multe detalii vor fi disponibile în curând.

Caravana Rabla pentru periuța ta de dinți rămâne în calendarul Zâmbește România pentru cel de-al treilea an, ajungând în perioada mai – iunie în orașele București, Constanța, Galați, Alba, Timișoara și Craiova, schimbând încă 10.000 de periuțe de dinți.

Luna iunie este în continuare dedicată copiilor, în special celor îngrijiți de Asociația Salvați Copiii. Astfel, 1% din valoarea vânzărilor de produse pentru igienă orală -Aquafresh®, Sensodyne® şi Parodontax® - va fi donat pentru tratamente stomatologice dedicate copiilor din familii nevoiașe, în zone defavorizate ale ţării.

Pe parcursul întregului an, vom continua programele care au consacrat campania Zâmbește România, care aduc informații și soluții pentru o mai bună sănătate orală:

  • Campania de educare în școli, în care 10.000 de copii vor afla regulile de igienă orală de la medici dentişti
  • Campania de educare în mediul rural, implementată în parteneriat cu Asociația Națională a Bibliotecilor și Bibliotecarilor din România
  • Campania de consultații stomatologice gratuite, care anul trecut a fost oferită de o rețea națională de peste 1500 de medici dentiști

Rămâneți alături de noi și în acest an!

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri