Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


26 mai 2015

înapoi la noutăţi

Un week-end cu soare și revederi dragi, în Constanța și Galați

Salutare dragilor! Cum a fost weekendul vostru? Eu am muncit, dar m-am și distrat. :) Am fost la mare, dar nu ca să mă bronzez, ci ca să schimb, împreună cu echipa mea, periuțele constănțenilor. Sâmbătă, încă de la primele ore ale dimineții, am fost vizitat de mulți copii foarte simpatici de la Școala nr. 40. S-au antrenat conștiincios pentru echipa mea de super-eroi și am fost foarte plăcut impresionat să aflu cât de multă grijă au de dințișorii lor. Urmați-le exemplul!

Constănțenii au răspuns la apelul nostru și au venit, cu mic, cu mare, la cortul nostru Rabla.

Nu prea am avut timp de pauză, deși mi-aș fi dorit să stau si eu la plajă și să eclipsez soarele cu dinții mei perfect albi.

După Constanța am fugit la Galați, unde Caravana Rabla pentru periuța ta de dinți a fost pentru al doilea an extrem de așteptată. Ba se pare că am devenit un reper, pentru că unul dintre vizitatori ne-a spus că nu și-a mai schimbat periuța de la ultima noastră vizită, în septembrie anul trecut. Ne bucurăm că am fost așteptați, dar nici să aștepți atât de mult nu e bine, având în vedere că periuța trebuie schimbată o dată la 3 luni...

În total, în acest week-end am schimbat aproape 3000 de periuțe, m-am jucat cu sute de copii, am fost impresionat de vizita unei persoane în scaun cu rotile și m-am amuzat când un om al mării a insistat să sară șotronul alături de mine.

Vă mulțumesc tuturor pentru un nou week-end de distracție, dar mai ales educativ, și vă îndemn să vă schimbați periuța de dinți până la următoarea mea vizită, totuși, să nu mă așteptați.

A mai rămas un week-end! Timișoara, Alba-Iulia, pe 6-7 iunie sunt cu voi!

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri