Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


Zâmbește România anunță calendarul evenimentelor pentru ediția din 2014

Odată cu Ziua Mondială a Sănătății Orale a debutat și cea de-a treia ediție a campaniei Zâmbește România. Proiectul face parte din Platforma Europeană pentru o Sănătate Orală mai Bună (BOHEP), amplă inițiativă europeană lansată în 2012. Cu mesajul „Ai grijă de sănătatea dinților tăi!”, campania pune accentul pe cei trei pași simpli pentru o sănătate orală corectă: periajul dinților de două, maxim de trei ori pe zi; vizită la dentist în mod regulat și o alimentație sănătoasă, care să includă multe fructe și legume.

Anul acesta campania „Zâmbește România” a debutat cu o invitație către copii de a deveni campioni la igiena orală. Campionatul Național de Periaj Dentar susținut de Aquafresh® vine cu o nouă abordare a periajului zilnic pentru copii: periajul poate fi distractiv.

Competiția oferă posibilitatea înscrierii în două categorii, „Familie” și „Școală”. La categoria „Familie” poate concura un copil, singur sau cu familia, și poate câștiga marele premiu, o excursie la Disneyland Paris, valabilă pentru 3 persoane. La categoria „Școală” se poate înscrie o clasă, iar premiul, de 500 euro, va fi oferit către 10 câștigători. Înscrierile se fac în perioada 20 martie – 20 aprilie 2014 prin intermediul aplicației Facebook Zâmbește Romania.

Odată cu lansarea Campionatului Național de Periaj, „Zâmbește România” dă și startul programului de educare în școli, derulat alături de medici dentiști. Peste 20.000 de copii din 7 orașe vor beneficia până la finele programului de sfaturi privind igiena orală și seturi de îngrijire, formate din pastă și periuță de dinți.

Și în acest an, medicii dentiști oferă consultații gratuite în cabinete stomatologice din întreaga țară ajungând acum la 400 de cabinete stomatologice. Astfel pe lângă activitățile educaționale, începând cu 1 aprilie 2014, oricine poate face o rezervare ușor pentru o consultație prin intermediul site-ului www.zambesteromania.ro. În plus, în acest an, o parte din cabinetele stomatologice din cadrul campaniei vor oferi și detartraje gratuite.

În toamnă, Caravana Națională „Rabla pentru Periuța Ta” va porni în 7 noi orașe mari din țară și va oferi românilor produse noi în schimbul periuței de dinți uzate.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri