Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!

Spală-te pe dinţi de două, maximum de trei ori pe zi
Mergi la medicul dentist în mod regulat
Adoptă o dietă sănătoasă şi echilibrată


înapoi la noutăţi

„Zâmbește România” și Salvați Copiii lansează un nou program pentru sănătatea orală a copiiilor defavorizați

2 iunie 2014

Pentru a facilita accesul la servicii de sănătate orală și educație al copiilor din câteva comunități defavorizate din România, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare și Salvați Copiii își unesc din nou forțele, continuând proiectul început în 2010, “Fiecare copil contează”.

Astfel, în iunie, luna copiilor, special pentru acest program, GSK Consumer Healthcare România va direcționa 1% din valoarea vânzărilor tuturor produselor Aquafresh®, Sensodyne® și Parodontax® pentru activități de creștere a nivelului de sănătate orală a copiilor între 1 și 10 ani din două dintre cele mai defavorizate comunități din România, sprijinite de Salvați Copiii: Dumești, județul Vaslui și Gorbănești, județul Botoșani.

În astfel de comunități sărace, multe familii duc lipsă de produse de îngrijire orală, iar copiii nu au acces la educație pentru o igienă orală corectă. Veniturile sunt limitate și de cele mai multe ori spălatul pe dinți nu este o chestiune de opțiune, pentru că nici măcar nu au încă o periuță.

Prin acest program, Salvați Copiii va putea duce sute de copii din aceste comunități la consultații și tratamente stomatologice gratuite împotriva cariilor. Totodată, cei mici vor avea șansa la o educație corectă cu privire la igiena orală. Acestea sunt măsuri esențiale pentru îmbunătățirea nivelului scăzut de sănătate orală, confirmat și de rezultatele studiului desfășurat în campania Zâmbește România, în 2013.

Cumpără oricare produs din gamele Aquafresh®, Sensodyne® și Parodontax® pe parcursul lunii iunie pentru ca 1% din valoarea acestora va fi investit în consultații și tratamente pentru copii cu vârste între 1 și 10 ani din două dintre cele mai sărace comunități din România: Dumești, județul Vaslui și Gorbănești, județul Botoșani.

Fiecare produs cumpărat îi duce cu un pas mai aproape de cabinetul medicului dentist și de un zâmbet sănătos.

Programul lansat de Zâmbește România și Salvați Copiii se va derula în perioada iunie – octombrie 2014 și urmărește să îmbunătățească nivelul de sănătate orală al copiilor în comunitățile defavorizate, izolate, unde nu există infrastructură pentru servicii stomatologice, prin facilitarea accesului la acestea, prin soluții concrete de tratament pentru copii și oferind cursuri de educație pentru o igienă orală corectă.

Află mai multe despre cum poţi avea grijă de sănătatea zâmbetului tău!

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Vezi lista

Consultaţii stomatologice gratuite

Detartraj gratuit în cabinetele marcate cu iconiţa

IMPLICĂ-TE ȘI

DĂRUIEȘTE

UN ZÂMBET!

Mărci deținute de sau licențiate societăților din grupul GSK. ©2017 aparține grupului de companii GSK sau utilizatorilor licențiați.
Termeni și condiții de utilizare   Politica de confidențialitate   Contact   Cookie-uri